WHAT TO WEAR DURING THE YEAR OF THE RAT/NĂM CON CHUỘT MẶC GÌ CHO HỢP?

WHAT TO WEAR DURING THE YEAR OF THE RAT
(Tiếng Việt bên dưới)

1. The year of the Rat is coming. Have you prepared trendy clothes with suitable colours to hang out with your friends yet? If not yet, let UAschools give you some tips about some cool colours for you to wear on the first day of the Lunar New Year.

• The Rat: white, black, and dark colours

• The Ox, the Dragon: A yellow or orange skirt is certainly a smart choice for girls

• The Tiger: Light blue and black

• The Snake: What about red and dark turquoise? These colours definitely look good on you.

• The Horse: Neutral colours such as black, white, and navy are also worth considering.

• The Goat, the Cat, the Dog: yellow and red are suitable colours for you this year.

• The Monkey, the Rooster, the Pig: white, light orange, and red are favorite colours in this year. Are you ready to follow the latest trend?

2. What else?
Ah, you also have to study English. Don’t forget to review your English lessons everyday with UAschools.

NĂM CON CHUỘT MẶC GÌ CHO HỢP?

Tết Canh Tý sắp đến rồi, các bạn đã chuẩn bị cho mình những bộ cánh hợp màu, hợp trend để cùng bạn bè xuống phố chưa nào?

Nếu chưa thì hãy để UAschools gợi ý vài gam màu cực chất dành mặc vào mùng 1 tết cho tụi bạn “lát mắt” chơi nè!!!

• Tuổi Tý: Trắng, đen hoặc các màu sẵm.

• Tuổi Sửu, Thìn: Một chiếc váy vàng hay cam rực rỡ sẽ giúp các bạn gái thêm một điểm cộng
    đấy!

• Tuổi Dần: Xanh nhạt hoặc đen.

• Tuổi Tỵ: Còn màu đỏ và xanh lam đậm thì sao? Lên đồ là đẹp khỏi chê há!!!

• Tuổi Ngọ: Những gam màu trung tính như đen, trắng hay xanh navy cũng rất gì và nầy nọ đấy!

• Tuổi Mùi, Mão và Tuất: Vàng, đỏ là màu hợp nhất với bộ 3 tuổi này cho tết năm nay nhé!

• Tuổi Thân, Dậu và Hợi: Trắng, cam nhạt hoặc đỏ là màu ưa chuộng nhất năm nay đấy. Bạn đã sẳn sàng để bắt trend chưa?

Còn gì nữa nhỉ?
À, còn phải ôn tiếng Anh nữa chứ. Vui ăn tết đừng quên ôn tập tiếng Anh mỗi ngày cùng UAschools nhé!